Högljudda grannar och uteblivna studentfiranden

2020-06-2  |  Maria Lorentzon

Under våren har en mängd texter sänts in till oss och som vanligt har vi i redaktionen läst, funderat och diskuterat vilka som ska publiceras i det kommande numret. Det har varit en ovanlig vår vilket återspeglas i många bidrag. Vi har fått in dikter om högljudda grannar i karantäntider, med stadsepidemiologer och uteblivna studentfiranden. Om ångest och förtröstan. Den pågående pandemin har i allra högsta grad påverkat skrivandet.

Vi rymdes bara med  några av texterna i vårt kommande nummer och därför publicerar vi ett extra urval här på vår blogg (se tidigare inlägg). Lästa tillsammans bildar de en liten känsloantologi för våren 2020, som min redaktionskollega Martina Lowden så fint uttryckte det.

Tack Adina Edfelt, Agnes Lindholm, Dina Karsin, Linnea Sjöberg, Mira Backman och Saga Ivéus Wenglert för att vi får publicera och läsa era ord.

Det nya numret ges ut på fredag den 5 juni.

Ta hand om er!

Maria Lorentzon / pontons redaktion

 

 

bloggen
Högljudda grannar och uteblivna studentfiranden Maria Lorentzon

Under våren har en mängd texter sänts in till oss och som vanligt har vi i redaktionen läst, funderat och diskuterat vilka som ska publiceras i det kommande numret. Det har varit en ovanlig vår vilket återspeglas i många bidrag. Vi har fått in dikter om… Läs mer

Äldre inlägg
Visa alla blogginlägg »