Önskelistor till framtiden

2013-10-20  |  Martina Lowden

ponton nummer 3 2013 En sköldpadda längtar efter virtuella verkligheter och en räv fruktar dem. Vi önskar oss andra gränser mellan högt och lågt, ”män” och ”kvinnor”, poesi och prosa – eller inga gränser alls. Susanna Lundin skriver om valar, hav och skatter. Gabriella Håkansson berättar om sin Aldermanns arvinge och Caroline Nylander om hur det är att skriva en roman utifrån sitt eget liv. Dessutom texter om Doctor Whos vithet och Marcel Prousts genikult.

Numrets insända bidrag kommer från Lisa Broms, Wilma Eliasson, Jasmin Eriksson, Helena Häger, Maria Johansson,

Aleksandra Okrasa, Sandra Salinas Thunell, Eira Strand och Linnea Wallin. Omslagsbilden står Lisa Broms för.

bloggen
Mini-poesi-festival i Malmö Maria Lorentzon

Den 13 oktober åker redaktionen till Malmö och arrangerar en mini-festival på Malmö stadsbibliotek/KRUT.  Det blir workshop i kreativt skrivande, öppen scen, release av det nya ponton-numret och framträdanden av bland annat Lilja Hejdenberg och Katra Shukri. Tider och program hittar du här!

Äldre inlägg
Visa alla blogginlägg »