Önskelistor till framtiden

2013-10-20  |  Martina Lowden

ponton nummer 3 2013 En sköldpadda längtar efter virtuella verkligheter och en räv fruktar dem. Vi önskar oss andra gränser mellan högt och lågt, ”män” och ”kvinnor”, poesi och prosa – eller inga gränser alls. Susanna Lundin skriver om valar, hav och skatter. Gabriella Håkansson berättar om sin Aldermanns arvinge och Caroline Nylander om hur det är att skriva en roman utifrån sitt eget liv. Dessutom texter om Doctor Whos vithet och Marcel Prousts genikult.

Numrets insända bidrag kommer från Lisa Broms, Wilma Eliasson, Jasmin Eriksson, Helena Häger, Maria Johansson,

Aleksandra Okrasa, Sandra Salinas Thunell, Eira Strand och Linnea Wallin. Omslagsbilden står Lisa Broms för.

bloggen
ponton <3 LAVA = Litteraturfestivalen Kulturhuset Maria Lorentzon

glimtar från litteraturfestivalen vid Kulturhuset (Sthlm) den 6maj ponton anordnade öppen scen på LAVA Bibliotek & Verkstad Uppläsare uppifrån – ner; Skrivarlinjen (Sundbybergs Folkhögskola), Johanna Männikkö (PQESI), Maria Bodin, Lilja Hejdenberg, Selma Rezagic, Selma Rahem, Maria Bodin

Äldre inlägg
Visa alla blogginlägg »