”Dricka champagne på en onsdag”

2016-10-21  |  Maria Lorentzon

Jag skär huvudet av vardagen
det statiska gränslandet
med att gå på tunna glas
kallt serverat Clicquot
i liten lägenhet
Jag byter oron för ingenting mot panik över att hans kropp rör min
De första två millimeter hud på någon över 27 är kall
Jag vet det sen förut
Men ack så erkänd ändå
Serverad kall
Men snäll
Men gammal
Men vän
Jag sveper
Hatar smaken
Han hör av sig dagen efter
Med dålig smak i munnen
Öm kropp
Bakfylla
och ett sms
Det här måste vi göra om :)

Publicerad i
ponton nr 2 2016
bloggen
Mini-poesi-festival i Malmö Maria Lorentzon

Den 13 oktober åker redaktionen till Malmö och arrangerar en mini-festival på Malmö stadsbibliotek/KRUT.  Det blir workshop i kreativt skrivande, öppen scen, release av det nya ponton-numret och framträdanden av bland annat Lilja Hejdenberg och Katra Shukri. Tider och program hittar du här!

Äldre inlägg
Visa alla blogginlägg »