Fördriver tid

2015-08-26  |  Rebecka Ekholm, 19 år, Örnsköldsvik

Jag är den som kryper upp i ditt knä om kvällen, den som spenderar tid med din cyberhud och den som inte vill göra annat än att känna den under fingertopparna. Touch me, touch me, I wanna feel. Jag är den som äter upp dig, sakta, förbrukar dig som bilar bränner bensin, som mat omvandlad energi, som om det inte gjorde någonting om du tog slut. Error. Jag ligger i ditt cyberknä i timmar efter timmar om vardagarna och fördriver dem, och driver rimligtvis bort dig, sakta. Vill ingenting annat än att kunna skriva ett reverse blogginlägg, med dig som agent. Med dig vilandes i mitt knä, med dig cybertouchandes min hud. Det skrämmer mig hur osjälvständigheten blivit ett med ensamheten.

Publicerad i ponton nr 2 2015

 

bloggen
ponton <3 LAVA = Litteraturfestivalen Kulturhuset Maria Lorentzon

glimtar från litteraturfestivalen vid Kulturhuset (Sthlm) den 6maj ponton anordnade öppen scen på LAVA Bibliotek & Verkstad Uppläsare uppifrån – ner; Skrivarlinjen (Sundbybergs Folkhögskola), Johanna Männikkö (PQESI), Maria Bodin, Lilja Hejdenberg, Selma Rezagic, Selma Rahem, Maria Bodin

Äldre inlägg
Visa alla blogginlägg »