Vacklande

2014-03-17  |  Rebecka Vigren, 20 år, Uppsala

vidvinkla mitt perspektiv
visa mig andra drömmar
vänd min kappa mot främmande vindar
viska tröstande ord till min vilsna själ
värm den med tankar och dvala
vidarebefordra min rädsla till någon annan
vidareutveckla min trötta kropp
vinn tillbaka det jag har glömt bort så
vi kan vakna till ljudet av villkorslöst, vinglande, virusfritt
välmående

publicerad i ponton nr 4 2013

 

bloggen
Mini-poesi-festival i Malmö Maria Lorentzon

Den 13 oktober åker redaktionen till Malmö och arrangerar en mini-festival på Malmö stadsbibliotek/KRUT.  Det blir workshop i kreativt skrivande, öppen scen, release av det nya ponton-numret och framträdanden av bland annat Lilja Hejdenberg och Katra Shukri. Tider och program hittar du här!

Äldre inlägg
Visa alla blogginlägg »