Vacklande

2014-03-17  |  Rebecka Vigren, 20 år, Uppsala

vidvinkla mitt perspektiv
visa mig andra drömmar
vänd min kappa mot främmande vindar
viska tröstande ord till min vilsna själ
värm den med tankar och dvala
vidarebefordra min rädsla till någon annan
vidareutveckla min trötta kropp
vinn tillbaka det jag har glömt bort så
vi kan vakna till ljudet av villkorslöst, vinglande, virusfritt
välmående

publicerad i ponton nr 4 2013

 

bloggen
6000 kronor till bästa novellen! Martina Lowden

Tidskriften ponton utlyser en novelltävling på temat KULTURENS DÖD för alla mellan 14 – 21 år Håller kulturen på att dö? Är den död sen länge? Vem är skyldig? KULTURENS DÖD berör många olika ämnen. Bokbål och söndersprängda helgedomar. Behovet eller frånvaron av… Läs mer

Äldre inlägg
Visa alla blogginlägg »