Jubileumsfirande Norrtälje stadsbibliotek

2018-09-20  |  Maria Lorentzon

I lördags anordnades ett jubileumsfirande på Norrtälje stadsbibliotek för att uppmärksamma  och fira biblioteket (30år) bokbussen (10år) och tidskriften ponton (20år). Ponton grundades i Norrtälje och där arbetade redaktionen med de allra första numren. Under dagen kunde besökare bl.a. kika på en utställning och delta i en skrivarworkshop ledd av pontons tidigare redaktör Malin Isaksson. Bilder från dagen fångade av Staffan Engstrand (pontons ansvarige utgivare).

 

bloggen
Mini-poesi-festival i Malmö Maria Lorentzon

Den 13 oktober åker redaktionen till Malmö och arrangerar en mini-festival på Malmö stadsbibliotek/KRUT.  Det blir workshop i kreativt skrivande, öppen scen, release av det nya ponton-numret och framträdanden av bland annat Lilja Hejdenberg och Katra Shukri. Tider och program hittar du här!

Äldre inlägg
Visa alla blogginlägg »