Jubileumsfirande Norrtälje stadsbibliotek

2018-09-20  |  Maria Lorentzon

I lördags anordnades ett jubileumsfirande på Norrtälje stadsbibliotek för att uppmärksamma  och fira biblioteket (30år) bokbussen (10år) och tidskriften ponton (20år). Ponton grundades i Norrtälje och där arbetade redaktionen med de allra första numren. Under dagen kunde besökare bl.a. kika på en utställning och delta i en skrivarworkshop ledd av pontons tidigare redaktör Malin Isaksson. Bilder från dagen fångade av Staffan Engstrand (pontons ansvarige utgivare).

 

bloggen
6000 kronor till bästa novellen! Martina Lowden

Tidskriften ponton utlyser en novelltävling på temat KULTURENS DÖD för alla mellan 14 – 21 år Håller kulturen på att dö? Är den död sen länge? Vem är skyldig? KULTURENS DÖD berör många olika ämnen. Bokbål och söndersprängda helgedomar. Behovet eller frånvaron av… Läs mer

Äldre inlägg
Visa alla blogginlägg »