Poesiintresserade, se hit!

2015-08-26  |  ponton

Ponton har fått förfrågan från en litteraturforskare som vill intervjua dig som är mellan 18 och 20 år gammal och läser och/eller skriver poesi. Det handlar om poesianvändning i skolan och på fritiden och intervjun kommer ta ungefär en timme och göras på nätet någon tid som passar.

Om du skulle vilja delta eller höra mer om studien så hör av dig till:
Anna Sigvardsson,
doktorand i svenska med didaktisk inriktning vid Luleå tekniska universitet
anna.sigvardsson@ltu.se

Studien ska användas i ett doktorandprojekt och ska förhoppningsvis hjälpa svensklärare och andra använda poesi i undervisningen.

bloggen
Psst… vi firar jubileum Maria Lorentzon

Jo, det är sant. Ponton fyller år och detta kommer vi såklart att fira under hela året. <3 Först under  Poesimässan den 23-24 mars på Stadsbiblioteket i Stockholm. Vi kommer såklart även att besöka andra städer och i höst planerar vi en stor jubileumsfest!… Läs mer

Äldre inlägg
Visa alla blogginlägg »