ponton i Göteborg!

2015-05-28  |  Martina Lowden

Shout out till alla Göteborgare: på onsdag 3/6 är det Spoken Word Gothenburg Open Mic på Frilagret, så kom dit! Det tänker delar av pontonredaktionen (närmare bestämt Selma, Jon, Lilja, Maria och Martina) göra. Vi kommer säga hej, vi kommer presentera en fantastisk poet, vi kommer läsa sånt vi själva skrivit och vi kommer ha med oss det senaste numret av ponton, direkt från tryckeriet.

Upplägget är som följer: scenen är öppen mellan 20:00 och 22:00. Om du vill upp på scen: kom lite tidigare och signa upp i cafét från 19:00. Alla får 5 minuter/en låt. Här kan man läsa mer om det hela:

https://www.facebook.com/events/910216469045543/

bloggen
Mini-poesi-festival i Malmö Maria Lorentzon

Den 13 oktober åker redaktionen till Malmö och arrangerar en mini-festival på Malmö stadsbibliotek/KRUT.  Det blir workshop i kreativt skrivande, öppen scen, release av det nya ponton-numret och framträdanden av bland annat Lilja Hejdenberg och Katra Shukri. Tider och program hittar du här!

Äldre inlägg
Visa alla blogginlägg »