ponton i Göteborg!

2015-05-28  |  Martina Lowden

Shout out till alla Göteborgare: på onsdag 3/6 är det Spoken Word Gothenburg Open Mic på Frilagret, så kom dit! Det tänker delar av pontonredaktionen (närmare bestämt Selma, Jon, Lilja, Maria och Martina) göra. Vi kommer säga hej, vi kommer presentera en fantastisk poet, vi kommer läsa sånt vi själva skrivit och vi kommer ha med oss det senaste numret av ponton, direkt från tryckeriet.

Upplägget är som följer: scenen är öppen mellan 20:00 och 22:00. Om du vill upp på scen: kom lite tidigare och signa upp i cafét från 19:00. Alla får 5 minuter/en låt. Här kan man läsa mer om det hela:

https://www.facebook.com/events/910216469045543/

bloggen
ponton <3 LAVA = Litteraturfestivalen Kulturhuset Maria Lorentzon

glimtar från litteraturfestivalen vid Kulturhuset (Sthlm) den 6maj ponton anordnade öppen scen på LAVA Bibliotek & Verkstad Uppläsare uppifrån – ner; Skrivarlinjen (Sundbybergs Folkhögskola), Johanna Männikkö (PQESI), Maria Bodin, Lilja Hejdenberg, Selma Rezagic, Selma Rahem, Maria Bodin

Äldre inlägg
Visa alla blogginlägg »