Expandera mera

2015-04-23  |  Maria Lorentzon

Tidskriften ponton hänger där alla coola hänger. På Instagram! Det gjorde vi inte förut nämligen, men nu kan du följa oss under namnet tidskriftenponton! Missa inte oslagbara posts om vad alla grymma redaktörsmedlemmar håller på med när vi inte fikar och brainstormar på redaktionsmötena. Wow. Så följ oss där, och följ oss här på bloggen också för den delen. Följ oss överallt!

Med det sagt: arbetet med årets andra nummer är i full gång (skicka in era grejer för tusan!) och själv håller jag på med anfanger till den obligatoriska namnkrönikan. Just nu försöker jag måla dem med vattenfärger men inser att jag inte använt vattenfärger sedan grundskolan. Frustrationen. Har lagt anfangerna åt sidan ett tag tills jag skärpt mig. På Instagram får ni säkert se hur jag sliter mitt hår för att uppnå perfektion! Missa inte det.

För övrigt är det ju snart sommar. Jippi/Inte jippi, beroende på hur man känner inför det.

Hare bra!

( ) ( )
(>•.•<)
(”) (”)