Expandera mera

2015-04-23  |  Maria Lorentzon

Tidskriften ponton hänger där alla coola hänger. På Instagram! Det gjorde vi inte förut nämligen, men nu kan du följa oss under namnet tidskriftenponton! Missa inte oslagbara posts om vad alla grymma redaktörsmedlemmar håller på med när vi inte fikar och brainstormar på redaktionsmötena. Wow. Så följ oss där, och följ oss här på bloggen också för den delen. Följ oss överallt!

Med det sagt: arbetet med årets andra nummer är i full gång (skicka in era grejer för tusan!) och själv håller jag på med anfanger till den obligatoriska namnkrönikan. Just nu försöker jag måla dem med vattenfärger men inser att jag inte använt vattenfärger sedan grundskolan. Frustrationen. Har lagt anfangerna åt sidan ett tag tills jag skärpt mig. På Instagram får ni säkert se hur jag sliter mitt hår för att uppnå perfektion! Missa inte det.

För övrigt är det ju snart sommar. Jippi/Inte jippi, beroende på hur man känner inför det.

Hare bra!

( ) ( )
(>•.•<)
(”) (”)

 

 

bloggen
Psst… vi firar jubileum Maria Lorentzon

Jo, det är sant. Ponton fyller år och detta kommer vi såklart att fira under hela året. <3 Först under  Poesimässan den 23-24 mars på Stadsbiblioteket i Stockholm. Vi kommer såklart även att besöka andra städer och i höst planerar vi en stor jubileumsfest!… Läs mer

Äldre inlägg
Visa alla blogginlägg »