AKT UNG

2013-11-26  |  ponton

Är du skrivande, mellan 16-27 år och skulle vilja läsa dina dikter på en scen tillsammans med andra poeter? Skicka då gärna in bidrag till aktung@10tal.se.

AKT UNG är en poesiföreställning av unga i samband med Stockholms Internationella Poesifestival. Föreställningen äger rum på Teater Brunnsgatan Fyra den femte december och är ett samarbete mellan tidskrifterna 10TAL, ponton och Tydningen.

Vi hoppas att du kommer dit för att lyssna på hur den unga poesin kan låta.

 

Thomas Rosmer

bloggen
Psst… vi firar jubileum Maria Lorentzon

Jo, det är sant. Ponton fyller år och detta kommer vi såklart att fira under hela året. <3 Först under  Poesimässan den 23-24 mars på Stadsbiblioteket i Stockholm. Vi kommer såklart även att besöka andra städer och i höst planerar vi en stor jubileumsfest!… Läs mer

Äldre inlägg
Visa alla blogginlägg »